Erik van Daal, Daan Janssen, Wim de Schryver, Martin Leenders en Jan Jenneskens zijn maandagavond beëdigd als wethouders van de gemeente Venray. Gefeliciteerd! 💐

Zij werden gezamenlijk voorgedragen door VENRAY Lokaal, VVD Venray , D66 Venray en Samenwerking Venray. We zijn trots op dit mooie college aangevuld door Leontien Kompier (waarnemend burgemeester).

Helaas verliest Team Lokaal hierdoor een bevlogen raads- en teamlid. Erik is een transparante, open minded bestuurder, die met zijn verbindend vermogen, overtuigingskracht en enthousiasme gemakkelijk draagvlak weet te realiseren. Vanuit analyse weet hij snel tot de kern van een probleem door te dringen en deze vervolgens op een creatieve en pragmatische manier op te lossen.

We wensen Erik heel veel succes in zijn nieuwe functie als wethouder van de gemeente Venray. Gelukkig zal hij aangehaakt blijven bij onze mooie partij Team Lokaal en we zullen hem daar dus nog geregeld treffen.


Erik bedankt voor al je inzet en het ga je goed!