Fractie

Met deze leden vormen wij de fractie van Team Lokaal. Zij stellen zich graag aan je voor!

Gemeenteraadsleden

Helma Pluk

(fractievoorzitter)
Cuijk
 “Ik wil graag samen met ons brede team goede besluiten nemen voor de inwoners van het Land van Cuijk. Besluiten op basis van argumenten waarin we als team vanuit verschillende invalshoeken kijken en de ervaringen en kennis van onze inwoners meenemen.”
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 00ad8e6b-535a-46b6-8e17-7d7407e30768.jpg

Stephan Müskens

Beers

Corné Tak

Haps
“Mensen-mens die betrokken is en wil zijn bij het wel en wee van álle inwoners van Gemeente Land van Cuijk. Benaderbaar en met een positieve inslag samen werken aan een mooie, gezonde en prettige samenleving.”

Jan van Riet

Oploo
“Opkomen voor het algemeen belang volgens het principe: Voorkomen is beter dan genezen. Daar sta ik voor. Samen met iedereen van Team Lokaal.”

Fons van Mil

Overloon
“Als raadslid en vooral ook als teamlid van Team Lokaal wil ik mijn uiterste best doen om de gemeente Land van Cuijk op de kaart te zetten als een gemeente waar het goed wonen, werken en vertoeven is voor iedereen.  ”

Francien van Berlicum

Wilbertoord
“Als raadslid voor Team Lokaal wil ik gezamenlijk werken om het beste te bereiken voor al onze inwoners, verenigingen, bedrijven, kortom voor iedereen.”

Marco van den Berg

Boxmeer
“Een positieve en constructieve bijdrage leveren aan onze gemeenschap, daar doe ik het voor. Samen met de mensen in het Land van Cuijk. Wars van landelijke gekkigheid, gewoon met gezond verstand.”

Willem van Haren

Oeffelt
“Ik ben actief voor Team Lokaal omdat ik vanuit de lokale gedachte op wil komen voor de belangen van onze inwoners uit alle kernen. Vanuit een open blik wil ik samen met inwoners er naartoe om van het Land van Cuijk een leefbare gemeente maken met voor iedere kern voorzieningen op maat!”

Burgerraadsleden

En deze burgerraadsleden vertegenwoordigen de diverse dorpen en kernen van het Land van Cuijk

Egidia Jetten

Sint Anthonis
“Ik wil een betrouwbaar commissielid zijn voor alle inwoners van het Land van Cuijk met speciale aandacht voor een schone leefomgeving en voor inwoners die men niet veel hoort maar wel ondersteuning nodig hebben.”

Marcel van den Elzen

Mill
“Ik ben burgerraadslid om het Land van Cuijk elke dag een stukje beter, gezonder, leuker, groener, bereikbaarder en fijner proberen te maken. En dat allemaal vanuit de inhoud met eigen afwegingen vanuit de lokale belangen.”