Henk Siroen uit Cuijk is opnieuw lijsttrekker voor de waterschapsverkiezingen in waterschap Aa en Maas op 15 maart aanstaande voor de Algemene Waterschapspartij, AWP voor water, klimaat en natuur.

In de ALV (Algemene Ledenvergadering) in Lieshout op 29 november jl. werd hij door de leden als lijsttrekker gekozen. Zijn ervaring en deskundigheid in het bestuur van het waterschap en de zeer ruime ervaring als gemeenteraadslid binnen de gemeente Cuijk zijn daarbij van doorslaggevende betekenis geweest.
De AWP voor water, klimaat en natuur gaat ook voor het eerst deelnemen aan de provinciale verkiezingen. De nauwe relatie tussen provincie en waterschap en vooral het belang van water voor klimaat, gezondheid en natuur kunnen een vruchtbare samenwerking tot stand brengen. En belangrijker nog die relatie kan resultaten opleveren.

Henk is tevens bestuurslid bij Team Lokaal, en wij feliciteren hem dan ook van harte met zijn lijsttrekkerschap!


Informatie eventueel op te vragen bij Henk Siroen via tel. 06 53846261 of hsiroen@aaenmaas.nl en
www.awp.nu